Hrmaster kulturális HR Ajánló Király andreával

Megjelent a HRmaster Magazin legfrissebb száma. A HR-esek kulturális ajánló rovatában ezúttal Advisory Manager kolléganőnket, Király Andreát is kérdezték:

Lapozzon a magazin 35. oldalára!

MIT AJÁNL KIRÁLY ANDREA, A BPION SERVICES ADVISORY MANAGERE?

Simon Sinek – Kezdj a Miérttel! és a Találd meg a Miérted! gyakorlati útmutatóját (Simon Sinek, David Mead, Peter Docker).

Kevesen tudják világosan megfogalmazni, hogy MIÉRT éppen azt a munkát végzik nap mint nap, amit. A belső motivációk és a miértek feltárása nem csak egyéni, de csoport vagy vállalati szinten is ugyanúgy fontos lehet. A közös miértek felismerése és a mellettük való elköteleződés fontos része a szervezeti kultúra egészének, inspiráló hatással van a csapat működésére, hosszú távon pedig nagyban hozzájárulhat a tudatosabb döntéshozáshoz és a vállalati sikerek eléréséhez.

A „miért”-ek megtalálása azonban nem egyszerű feladat. Ebben segít Simon Sinek könyve, mely végig vezet minket az egyéni, vagy csoportos belső hajtóerők megtalálásának nehéz folyamatán.

A BPION menedzsmentje is felismerte ezt és szervezeti szinten mélyítjük el jelenleg is a „miért”-eket, mely tapasztalatunk szerint segít a csapatunknak a mindennapi fókusz fenntartásában.

HRmaster cikk

Olvasna még többet kollégáinktól? Kövesse a BPiON News rovatunkat!

Kapcsolat:

Tamás Kovács
MD Hungary,
Partner


Kapcsolódó tartalom