Karrier

Kezdőlap / Karrier

Tarts velünk egy igazán izgalmas úton a könyvelés és bérszámfejtés outsourcing új genreációja felé!
Ezen az úton haladva célunk a folyamatos fejlődés fenntartása, megőrizve ezzel jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink szemében a hitelességet és elismerést.

Kihívás

Folyamatos kihívások elé állítjuk magunkat, valamint fontosnak tartjuk iparágunk helyzetét is újra és újra megkérdőjelezni. Így támogatjuk az együttműködés szellemiségét és biztosítjuk, hogy mindenki hangja hallatszódjon!

Szolgáltatás

Legjobb eredményeink a tehetséges és fókuszált csapatunk segítségével jönnek, akik magasan teljesítenek és a technológia használatával a nehéz problémákat egyszerű megoldásokká változtatják.

Innováció

Mindenki újító. Az innováció hegyeket mozgat meg, újdonságot és változást hoz. Még egy apró „újdonság” is termethet olyan hatásos eredményeket, melyekre senki nem gondolt. Az innovatív technológia segítségével olyan energiákat szabadíthat fel, mellyel sosem látott magaslatokra növelhetjük eredményeinket.

NYITOTT POZÍCIÓK A HR & BÉRSZÁMFEJTÉSI CSAPATUNKBAN

Még nem találtad meg a Neked szánt pozíciót?

Lehet, hogy a Te szerepkörödet még nem hirdettük meg, de folyamatosan keresünk új szakembereket a csapatunkba. Töltsd ki az általános pályázati űrlapunkat és tutasd velünk, hogy készen állsz a feladatra!

REGISZTRÁCIÓ

Kövess minket!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Tagjai vagyunk a világ legnagyobb független jogi, könyvelő, könyvvizsgáló és tanácsadó irodákat tömörítő szövetségének.
Tudjon meg többet!

Keress minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1139 Budapest
HUNGARY

Keress minket!

hello@bpion.com
+48 501 412 927

Przeskok 2
00-032 Warsaw
POLAND

We are on. Are you in?