Karrier

Legjobb eredményeinket tehetséges és céltudatos csapatok adják, akik a legmagasabb szinten teljesítenek, kihasználva a technológia segítségét a bonyolult, összetett problémákat egyszerű megoldásokká alakítják.

0.0  
Teljes létszám 2017-ra
0.0 %  
A női csapattagok aránya 2023-ban in

Folyamatosan keressük a kihívásokat és hisszük, hogyha mindig jobban akarunk teljesíteni azzal hozzájárulunk nem csak az outsourcing szüntelenül változó világának fejlesztéséhez, de azon túl is 

Cégünk a gyakorlati tanulási iránt elkötelezett. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy az első napok tapasztalatait követően komplex üzleti kihívásokat mutassunk be új kollegáinknak és új megoldási megközelítést kínáljunk ügyfeleink számára. Támogatjuk karriered fejlődését, de szívesen tanulunk tőled is. 

Be PiONeer!

0.0%  
Átlagos regionális lemorzsolódási arány 2017-ban
0.0 +
2023-ban átlagosan egy főre jutó tanulási órák száma

Mindenki újító a maga módján. Az innováció hegyeket mozgat meg és újdonságot hoz világunkba. Még egy apró „új” is olyan hatásos eredményekkel járhat, amelyekre az ember nem is gondolt

Fűszerezzük meg az összes folyamatot egy kis technológiai újítással a legelején és olyan hatékonyságjavulást tudsz elérni a célhoz vezető úton, ami garantálja a jelentős sikert. Az innováció az együttműködési kultúrájában, az impulzív irodai környezetben, rugalmas munkaidőben és az élethosszig tartó tanulásban születik.

A BPiON segít abban, hogy élethosszig tartó karrieredet fejleszthesd, kezdeti tanulmányaitól indulva egészen amíg te leszel a következő CEO.