Szolgáltatások

Kiszervezett Pénzügy & Számvitel

A közép,- kelet-európai régióban folytat üzleti tevékenységet? Rugalmas számviteli kiszervezési és adózási szolgáltatásainkkal jobban működhet, maximalizálhatja a hatékonyságot és a technológiai megoldások használatát.

Kiszervezett bérszámfejtés és HR adminisztráció

Teljeskörű kiszervezett bérszámfejtési és HR adminisztrációs szolgáltatások, melyek csökkentik a törvényi megfelelés és munkaügyi adminisztráció terheit.

Cégmenedzsment és Corporate Secretarial szolgáltatások

Mindig legyen összhangban a vállalatindítás, jogszabályi megfelelés útvesztőjében a vállalati adminisztrációs szakembereink segítségével

Interim megoldások pénzügy, számvitel, bérszámfejtés és HR területén

Specializált interim csapat áll rendelkezésére a pénzügy, számvitel, HR és bérszámfejtés bármilyen felmerülő feladatára akár stratégiai, akár mindennapi feladatról van szó.

Digitális Transzformáció

Formázza újra pénzügyi, bérszámfejtési vagy HR folyamatait digitális transzformációs megoldásainkkal, melyek illeszkednek az üzleti elvárásaihoz. Használja a technológia erejét, hogy optimalizálja a működését és még jobb üzleti döntéseket hozzon.

Transzferár szolgáltatás

A transzferár-dokumentáció elkészítése és rendszeres frissítése a helyi jogszabályoknak megfelelően.

Regionális könyvelés, bérszámfejtés és HR adminisztráció

Országhatárokon átívelő, regionális kiszervezett szolgáltatás, prémium ügyfél-menedzsmenttel és technológiával támogatva a költséghatékony megoldás érdekében.