Regionális kiszervezett könyvelés, bérszámfejtés és HR adminisztráció

Több országot átfogó regionális kiszervezési szolgáltatások, prémium ügyfélkezeléssel és integrált technológiai ökoszisztémával, amely támogatja a költséghatékony teljesítést.

Növekedő operációval vagy széles lefedettséggel rendelkezik Kelet-Közép Európában? Esetleg globális vállalatként keresi a legjobb tanácsadót és kiszervezett szolgáltatás partnert a régóban vagy azon túl?

Ha igen, akkor a BPiON segítségével megtalálhatja, hogy melyik a megfelelő szolgáltatási-struktúra megközelítés a számviteli, adóügyi, HR-adminisztrációs és bérszámfejtési folyamataihoz. Felkészült helyi csapatainkkal és irodáinkkal Varsóban, Lengyelországban – Budapesten, Magyarországon – Bukarestben, Romániában, stratégiai kapcsolatainkkal Csehországban és Szlovákiában, valamint aktív szakmai partnereinkkel Európa-szerte hidaljuk át az üzleti igényeit az egész régióban. Amennyiben globálisan is megoldásra van szüksége, kontinenseken átvelő szakmai szövetségünk részeként készek vagyunk erre.

Kapcsolat:

Tamás Kovács
MD Hungary,
Partner


Hogyan tudjuk felgyorsítani a regionális vagy globális terjeszekedését biztonságos technológiai megoldásokkal és egyszerűsíteni a helyi megfelelést már regionális szinten?

A BPiON egy szupergyors regionális szolgáltatási modellt hozott létre, amely egy átfogó felhőalapú globális Microsoft platformot használ, amelyet tulajdonos-vezetői irányítanak és regionális ügyfélmenedzserei hajtanak végre. Fedezze fel a több földrajzi területen történő szolgáltatához alkalmazott megközelítésünk kulcsfontosságú összetevőit:

Regionális ügyfél menedzsment

Odaadó regionális csapatunk nemcsak a helyi feladatokat szervezi egyablakos módon, hanem az Ön által preferált helyi nyelven is képes kommunikálni.

Sebesség és felelősség

A BPiON a megalakulása óta menedzsmentje tulajdonában van. Gyors terjeszkedésünk megerősítette pénzügyi pozíciónkat, és számos Közép-Kelet-Európával foglalkozó világcéggel vetekszik. Ügyfeleink számára előnyös, hogy vezetőségünk folyamatosan elkötelezett és érdekelt a vállalat sikerében, így biztosítva a magas színvonalú és könnyen elérhető regionális szolgáltatást.

Biztonságos és teljesen felhőalapú infrastruktúra

A BPiON-t az első naptól kezdve előremutató, felhőalapú megközelítéssel alapították. A regionális könyvelési, adó-, HR- és bérszámfejtési kiszervezési megoldásokat kereső ügyfeleink számára a Microsoft robusztus ökoszisztémáját használjuk, amelyet folyamatosan frissítünk, hogy megvédjük őket a felmerülő kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben.

Globális Szövetség

A BPiON elkötelezett tagja az IR Globalnak, egy több mint 165 országban jelen lévő multidiszciplináris szakmai szolgáltató hálózatnak, amely jogi, számviteli és pénzügyi tanácsadást nyújt vállalatoknak és magánszemélyeknek világszerte.

A BPiON egyablakos regionális szolgáltatásnyújtási modelt kínál, amely a legmagasabb szolgáltatási minőséget nyújtó butik, közepes méretű partnercégeket koordinálja. Olyan cégek, amelyek a partnerek által irányított, személyes kiszolgálásra összpontosítanak, és kiterjedt határokon átnyúló tapasztalattal rendelkeznek.

Ez az elkötelezettség nem csak az adatok legmagasabb szintű biztonságát, hanem az új piacokhoz való alkalmazkodás rugalmasságát is biztosítja. Ennek eredményeként Ön folyamatos, megszakítás nélküli és skálázható szolgáltatásban részesülhet.

Regionálisan született és nőtt fel.Az első naptól kezdve részvényesi struktúránk, teljes felhő-infrastruktúránk, technológiai eszközeink és szervezeti felépítésünk – amelyet a regionális ügyfélmenedzserek pozíciói erősítenek – az általunk megtestesített értékeket és kultúrát tükrözik. Mindent átgondoltan, regionális fókusszal terveztünk és fejlesztettünk.

Tudja meg, hogyan alakíthatjuk ki közösen az Ön regionális szolgáltatási modelt! Kezdjük el a regionális szintű beszélgetést!

Kapcsolat:

Tamás Kovács
MD Hungary,
Partner