Tamás Kovács

Tamás Kovács

MD Hungary, Partner

+ 36 (20) 444 4471

Pályafutásomat az egyik elismert BIG4 könyvvizsgáló cégnél, a KPMG-nél kezdtem. Az ott töltött idő alatt nemcsak olyan ismereteket szereztem, amelyek máig a szakmai tudásom alapját képezik, hanem tartós barátságokat is kötöttem, melyek napjainkig fennmaradtak.

Ezt követően 15 évet töltöttem a marketing outsourcing világában, számos reklám ügynökséggel és globális stúdióval, az elismert Interpublic Group of Companies (NYSE:IPG) keretein belül. Ez lehetőséget teremtett számomra, hogy elmélyedjek a globális vállalati kultúrában, Londonban éljek és számos irodával együttműködjek az EMEA régióban és New Yorkban. Ez a tapasztalat nyitottságra az újdonságok iránt, alkalmazkodóképességre, hatékony csapatmunkára, strukturális érzékre, valamint a Wall Street-en jegyzett szervezetek operációs dinamikájának mély megértésére tett szert.

ACCA minősítéssel rendelkezem, több mint 2 évtizedes szakmai tapasztalattal a pénzügyi és operatív vezetés területén. Kíváncsi vagyok, folyamatos tanulásra ösztönöz. Az önfejlesztés híve vagyok, és nyughatatlanúl érdeklődöm az új trendek és technológiák iránt. A mai modern világban az ilyen tanulást támogató eszközök az orrunk előtt vannak az interneten. Az ilyen önfejlesztési készségek fokozzák a kreativitásomat, elősegítik az innovatív gondolkodást, és felszerelnek technológiai jártassággal.

Két gyermek büszke apja vagyok. Mindig keresem az alkalmat, hogy örömteli tevékenységekben vegyek részt a családommal és barátaimmal együtt, új élményeket fedezve fel együtt. Tanúja lenni gyermekeim utazásának, ahogy felfedezik és magukba szívják a világot. Ez az felfedezési út olyan mélyen van bennem, hogy néha magam is a családi játékok során a csapat harmadik gyermekévé válok.


Email *
Keresztnév *
Vezetéknév *
Cég neve *
Pozíció *
Osztály *
Telefonszám 
Csehország
Magyarország
Lengyelország
Románia
Szlovákia
Ukrajna
Egyéb
Részletesen 
Lead Source 
Source url 
Country 
Lead Status 
Contact person 
Communication language 
Hozzájárulok, hogy a BPiON üzleti információkat küldjön számomra ** 
*
Egyetértek az Adatvédelmi Politikával *


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.


A személyes adatok megadásával és az űrlap elküldésével Ön elismeri, hogy megismerte az alábbiakban leírt adatkezelési szabályokat. Az Ön személyes adatainak kezelője az Ön megkeresésének részleteitől vagy az űrlapon megjelölt országtól függően a BPiON Poland sp. z. o. o., a BPION Services Kft., a BPiON Romania SRL, a BPION Slovakia s.r.o. vagy a BPION Czech s.r.o. lehet. Személyes adatait az Ön megkeresésének megválaszolása, szerződés megkötése és teljesítése vagy marketing tartalmak küldése céljából dolgozzuk fel. Személyes adatainak feldolgozására vonatkozó teljes körű tájékoztatást az Adatvédelmi szabályzatunkban talál.


Ön bármikor jogosult arra, hogy hozzáférjen személyes adataihoz, helyesbítse, törölje azokat, korlátozza azok feldolgozását vagy tiltakozzon azok feldolgozása ellen, valamint jogosult arra, hogy panaszt tegyen egy felügyeleti hatóságnál, továbbá jogosult arra, hogy bármikor visszavonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását anélkül, hogy ez befolyásolná a hozzájárulás alapján a visszavonás előtt végzett feldolgozás jogszerűségét.


**A marketing hozzájárulás jelölőnégyzet bejelölésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy kereskedelmi információkat, különösen hírleveleket kapjon a BPiON-tól. Minden általunk küldött közlemény tartalmazni fog egy leiratkozási lehetőséget.

A szerző legutóbbi tartalmai