#Meet Our Team (Találkozz velünk)

#Meetour team rövid interjúk sorozata kollégáinkkal

Ezek az interjúk azt mutatják be, hogy szakmai karrierjük során mit tartanak különösen nagyra, és hogyan találják meg helyüket szervezetünkön belül. Következetesen ugyanazt a kérdést tesszük fel, mégis minden válasz egyedi, és minden nézőpont óriási értéket rejt a számunkra.

Hívunk, hogy olvass tovább! Ha érdekesnek találod az olvasottakat, ne habozz, jelentkezz és légy csapatunk tagja.

Tekintsd meg munkatársaink által készített válogatott értékeléseket:

Weronika Trzpiola
Junior HR & Payroll Specialist:

Szeretek a BPiON Services-nél dolgozni a folyamatos tanulás lehetőségéért! 2022 decemberében kezdtem el az utamat. Amikor először csatlakoztam, kevés ismeretem volt a HR-ről és a bérszámfejtésről, de már eltelt néhány hónap, és örömmel látom, hogy a képességeim folyamatosan fejlődnek. Az ügyfelek gyakran sokféle kérdést tesznek fel, amelyek nem mindig egyértelműek! Ez időnként jelentős időt igényel az információ megtalálására és megértésére – ezért nagyra értékelem, hogy a bérszámfejtő csapat, amellyel dolgozom, mindig támogat, és segít megoldani a felmerülő kihívásokat!

Nagyon jó olyan emberekkel dolgozni, akik hajlandóak megosztani tudásukat és tapasztalataikat.

Dorota Rzeźniczek
BPO Commercial Advisor:

Évekig értékesítéssel foglalkoztam – élvezem, mert egy másik emberrel való kapcsolat a kiteljesedés érzését ad. Viszont úgy éreztem, hogy kell még valami a munkámban, és ekkor csörgött a telefon… A vonal másik végén hallottam egy embert a @BPion csapatából.

Így kezdődött a történetem a szakértői csapattal. A BPiON Services nem akármilyen cég – ez egy egyedülálló hely, ahol a menedzsment és a menedzserek tudatossága nagyon magas. Tehát amikor feltették nekem a kérdést, hogy “mit szeretek a BPiON-ban…”

Nos, sok mindent lehetne sorolni, de erre a kérdésre a kommunikációs kultúra, a kapcsolatok és az elkötelezettség szintje, a rugalmas megközelítés és a sokrétű megértés, amelyeket olyan emberek építenek fel, akik ismerik a piacot és a legaktuálisabb kihívásokat. .

A csapat folyamatosan növekszik, sokszínű, és tele van szenvedéllyel és energiával az iránt, amit csinál. Minden nap tele van ötletekkel és intenzív, eredményes munkával. Ez a BPiON – az a hely, ahol szeretek lenni.

Iwona Michalik
Digital and Implementation Director:

Amit szeretek a BPiON-ban, az a technológia iránti nyitottság!

Amióta az eszemet tudom (és szinte a cég fennállásának kezdetén csatlakoztam a csapathoz), a BPiON Services aktívan fektet be a technológiába és támogatja annak használatát, felismerve a modern világban betöltött szerepét – a hatékonyság javításától az automatizálásig. ügyfélfolyamatok.

Hiszem, hogy a #technológia jövőnk szerves része – a változás és a haladás motorja az élet minden területén, nem csak az üzleti életben. Ezért vagyok büszke arra, hogy egy olyan cég tagja lehetek, amely aktívan keresi az új megoldásokat, lehetővé teszi az eszközök rugalmas kiválasztását, integrálását.

Sehol máshol nem éreztem ilyen „megtehetem” – itt minden lehetséges!