Feliratkozás a hírlevélre

Tartsa a lépést a trendekkel! Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy hozzáférést kapjon a szakértőink által összeállított információkhoz, tippekhez és tudáshoz!


Email *
Keresztnév *
Vezetéknév *
Cég neve *
Pozíció *
Osztály *
Telefonszám 
Csehország
Magyarország
Lengyelország
Románia
Szlovákia
Ukrajna
Egyéb

Részletesen 
Lead Source 
Source url 
Country 
Lead Status 
Contact person 
Communication language 
Hozzájárulok, hogy a BPiON üzleti információkat küldjön számomra ** 
*
Válassza ki az érdeklődési területeketEgyetértek az Adatvédelmi Politikával *


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Személyes adatainak megadásával és az űrlap elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait a fent leírt elveknek megfelelően kezeljük. Az Ön személyes adatainak adatkezelője, az Ön megkeresésének részleteitől vagy az űrlapon megjelölt országtól függően, a BPiON Poland sp. z. o. o., a BPION Services Kft., a BPiON Romania SRL, a BPION Slovakia s.r.o. vagy a BPION Czech s.r.o. lehet. Az Ön személyes adatait marketing tartalmak küldése céljából kezeljük. Személyes adatainak feldolgozására vonatkozó teljes körű információk az Adatvédelmi szabályzatunkban találhatók.
Önnek bármikor joga van a személyes adataihoz való hozzáféréshez, azok helyesbítéséhez, törléséhez, feldolgozásuk korlátozásához vagy a feldolgozásuk elleni tiltakozáshoz, továbbá joga van panaszt tenni egy felügyeleti hatóságnál, valamint joga van a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását bármikor visszavonni anélkül, hogy a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végzett feldolgozás jogszerűségét befolyásolná.