László Kovács

László Kovács

Head of Payroll

+ 36 (70) 674 1772

Egész pályafutásom során mindig a bérszámfejtés területén dolgoztam. Az elmúlt közel húsz évben több mint 200 ügyfél HR adminisztrációjának és bérszámfejtési folyamatainak optimalizálásában vettem részt, valamint különféle bérszámfejtési és munkaidő-nyilvántartási rendszerek bevezetését koordináltam.

Közgazdász vagyok, és regisztrált adószakértő.

Véleményem szerint tanácsadói megközelítésünkkel, az ügyféligények pontos megértésével és belső tudásunk átadásával emelkedhetünk ki versenytársaink közül az outsourcing területén. A bizalom és a hozzáállás nagyon fontos számomra, és csapatomat ezen elvek mentén építem.

Szabadidőmet legszívesebben lányommal és feleségemmel töltöm . Szeretem a jó zenét, az autókat és az utazásokat.


Email *
Keresztnév *
Vezetéknév *
Cég neve *
Pozíció *
Osztály *
Telefonszám 
Csehország
Magyarország
Lengyelország
Románia
Szlovákia
Ukrajna
Egyéb
Részletesen 
Lead Source 
Source url 
Country 
Lead Status 
Contact person 
Communication language 
Hozzájárulok, hogy a BPiON üzleti információkat küldjön számomra ** 
*
Egyetértek az Adatvédelmi Politikával *


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.


A személyes adatok megadásával és az űrlap elküldésével Ön elismeri, hogy megismerte az alábbiakban leírt adatkezelési szabályokat. Az Ön személyes adatainak kezelője az Ön megkeresésének részleteitől vagy az űrlapon megjelölt országtól függően a BPiON Poland sp. z. o. o., a BPION Services Kft., a BPiON Romania SRL, a BPION Slovakia s.r.o. vagy a BPION Czech s.r.o. lehet. Személyes adatait az Ön megkeresésének megválaszolása, szerződés megkötése és teljesítése vagy marketing tartalmak küldése céljából dolgozzuk fel. Személyes adatainak feldolgozására vonatkozó teljes körű tájékoztatást az Adatvédelmi szabályzatunkban talál.


Ön bármikor jogosult arra, hogy hozzáférjen személyes adataihoz, helyesbítse, törölje azokat, korlátozza azok feldolgozását vagy tiltakozzon azok feldolgozása ellen, valamint jogosult arra, hogy panaszt tegyen egy felügyeleti hatóságnál, továbbá jogosult arra, hogy bármikor visszavonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását anélkül, hogy ez befolyásolná a hozzájárulás alapján a visszavonás előtt végzett feldolgozás jogszerűségét.


**A marketing hozzájárulás jelölőnégyzet bejelölésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy kereskedelmi információkat, különösen hírleveleket kapjon a BPiON-tól. Minden általunk küldött közlemény tartalmazni fog egy leiratkozási lehetőséget.

A szerző legutóbbi tartalmai