Judit Gudman

Judit Gudman

Innovation and Service Excellence Director

+36 20 775 5805

Szerencsésnek érzem magam, hogy aktívan részt vehettem cégünk alapköveinek lerakásában és azóta is a stratégiai döntéshozást támogathatom. 5 évig voltam a magyar cég cégvezetője és szolgáltatási igazgatója, jelenleg pedig regionális szinten támogatom az innovációt és a szolgáltatásunk kiválóságát.

Közel 2 évtized alatt, amit a könyvelési és bérszámfejtési outsourcing területén töltöttem, komplex rendszerbevezetéseket, szolgáltatás-implementációkat és üzleti folyamat-transzformációkat vezettem. Így kialakult bennem a képesség, hogy jó érzékkel felismerjem ügyfeleink igényeit és fájdalompontjait.

Vezetőként leginkább az motivál, ha valamit létrehozhatok, legyen az egy sikeres csapat felépítése, egy új üzletág kialakítása, egy technológiai megoldás adaptálása, vagy akár egy hosszú távú partneri együttműködés megteremtése.

A sport, különösen a futás, a jóga és a túrázás, az életem szerves részét képezik.


Email *
Keresztnév *
Vezetéknév *
Cég neve *
Pozíció *
Osztály *
Telefonszám 
Csehország
Magyarország
Lengyelország
Románia
Szlovákia
Ukrajna
Egyéb
Részletesen 
Lead Source 
Source url 
Country 
Lead Status 
Contact person 
Communication language 
Hozzájárulok, hogy a BPiON üzleti információkat küldjön számomra ** 
*
Egyetértek az Adatvédelmi Politikával *


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.


A személyes adatok megadásával és az űrlap elküldésével Ön elismeri, hogy megismerte az alábbiakban leírt adatkezelési szabályokat. Az Ön személyes adatainak kezelője az Ön megkeresésének részleteitől vagy az űrlapon megjelölt országtól függően a BPiON Poland sp. z. o. o., a BPION Services Kft., a BPiON Romania SRL, a BPION Slovakia s.r.o. vagy a BPION Czech s.r.o. lehet. Személyes adatait az Ön megkeresésének megválaszolása, szerződés megkötése és teljesítése vagy marketing tartalmak küldése céljából dolgozzuk fel. Személyes adatainak feldolgozására vonatkozó teljes körű tájékoztatást az Adatvédelmi szabályzatunkban talál.


Ön bármikor jogosult arra, hogy hozzáférjen személyes adataihoz, helyesbítse, törölje azokat, korlátozza azok feldolgozását vagy tiltakozzon azok feldolgozása ellen, valamint jogosult arra, hogy panaszt tegyen egy felügyeleti hatóságnál, továbbá jogosult arra, hogy bármikor visszavonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását anélkül, hogy ez befolyásolná a hozzájárulás alapján a visszavonás előtt végzett feldolgozás jogszerűségét.


**A marketing hozzájárulás jelölőnégyzet bejelölésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy kereskedelmi információkat, különösen hírleveleket kapjon a BPiON-tól. Minden általunk küldött közlemény tartalmazni fog egy leiratkozási lehetőséget.

A szerző legutóbbi tartalmai