A TEDXLibertyBridgeWomen 2019 decemberében ismét megrendezi világhírű inspirációs konferenciáját Budapesten, melyen a BPiON büszkén vesz részt, mint a TEDXLibertyBridgeWomen könyvelési szolgáltatója.

A magyar esemény háziasszonyai Szabados Andrea és Bite Barbara, akik egy komoly szervezői csapattal és prominens előadókkal a hátuk mögött minden évben elhozzák nekünk a TED innovatív és inspiráló világát.

Az idei esemény témája: BÁTOR x BRILIÁNS, mely kapcsán Karó Katalin, a TEDXLibertyBridgeWomen könyvelési feladatait ellátó csapat menedzsere osztotta meg gondolatait:

„Tavaly is rengeteg élménnyel és messzire mutató gondolattal gazdagodtam az eseményen, az idei év témája pedig, ha lehet, még lelkesebbé tesz, hiszen nyugodtan mondhatjuk, hogy a BÁTOR x BRILIÁNS szavak azok, amelyek a BPiON csapat munkamorálját is leginkább meghatározzák. Büszkék vagyunk rá, hogy folyamatosan új kihívások és megoldások elé állítjuk magunkat, mind szakmai, mind technológiai fronton, és a megszokottól eltérő problémaköröket az ügyfeleink számára leghatékonyabb megvalósítási javaslatokkal kezeljük. Tehát a szellemiség abszolút közel áll hozzánk, nagyon várom, hogy Szabados Andreáék és az előadók szemszögéből is találkozzam ezekkel a gondolatokkal.”

Ha pedig többet szeretne tudni a TED-ről és hogy miért is érdemelte ki világszerte a hírnevét, kövesse a BPiON Facebook oldalát, ahol jövő héten minden nap megosztunk egy érdekességet a jelenséggel kapcsolatban.