“A sikeres cégek mindig csak egyszer indulnak el. Nagyon örülök, hogy ennek most még a részese lehetek.”– mondta Rafał Nadolny, aki 2019 júliusában csatlakozott a BPiON Grouphoz a lengyel iroda ügyvezetőjeként.

Rafał tovább szövi a BPiON történetét, munkája során a leghatékonyabb digitális folyamatfejlesztési megoldásokat fogja támogatni a könyvelés, bérszámfejtés, HR adminisztráció, bizalmi és SSC támogatási szolgáltatások terén. Mindezt lengyel és regionális szinten egyaránt.

“Nagyon örülök Rafał érkezésének, biztos vagyok benne, hogy a könyvelési, bérszámfejtési és HR adminisztráció optimalizálásában szerzett tapasztalata sokkal járul majd hozzá a BPiON menedzsment sokszínűségéhez és ügyfeleink megelégedettségéhez Lengyelországban, Magyarországon és Európa szerte.” – mondta Kakuk Béla, CEO.

Mindeközben újabb friss hír Varsóból, hogy költözünk, így ha többet szeretne megtudni a BPiON-ról és outsourcing szolgáltatásainkról, lengyel csapatunk örömmel látja vendégül egy kávéra vadonatúj irodánkban:

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Varsó
Lengyelország