Büszkén mutatjuk be Marta Różańskat, aki a lengyel oprációnk Client Service Director pozícióját tölti be 2020 július elsejétől.   

A BPiON már 2018 óta jelen van Lengyelországban, azonban teljes sebességre csak 1 évvel ezelőtt, 2019 júliusában kapcsoltunk, amikor Rafał Nadolny, a BPiON Poland ügyvezetője csatlakozott a csapathoz. Az elmúlt egy évben Rafal és Kakuk Béla, a BPiON CEO-ja, a BPiON Group egy igazán dinamikus varsói operációját építette ki Varsóban, így most már 70 kollégánk szolgálja ki közel 120 multinacionális ügyfelünket a könyvelési és bérszámfejtési outsourcing feladatok terén.

A rohamosan növekvő ügyfél portfóliót és stratégiai fejlesztési terveinket figyelembe véve, itt volt az ideje egy dedikált szakember kinevezésének, akinek feladata a szolgáltatói csapat vezetése, valamint a könyvelési, bérszámfejtési & HR, folyamat átalakítási, trust és SSC támogató szolgáltatásaink fejlesztésének menedzselése.

Marta Różańska - BPION Poland, Client Service Director“Martanak óriási tapasztalata van a BPO szolgáltatásokat illetően, biztos vagyok benne, hogy remekül beilleszkedik majd a BPiON vezetői csapatába, és valós értéket teremt – mind a cég, mind ügyfeleink számára – az ügyfél kapcsolat menedzsmentet, teljesítmény és változás menedzsmentet, valamint folyamat fejlesztést illetően egyaránt.” – mondta Rafal Nadolny, a BPION Poland ügyvezetője.

Marta 11 évet töltött a kiszervezett üzleti folyamatok területén (business process outsourcing) az ADP Poland színeiben, komoly szakmai háttere van a multinacionális BPO szolgáltatások és ügyfelek kezelésében.

“Nagyon örülök és izgatottan csatlakozom a BPiON-hoz – egy dinamikus, technológia-vezérelt, folyamatosan növekvő vállalathoz, amely maximálisan támogatja ügyfeleit a mai gyorsan változó világhoz történő alkalmazkodásban. A könyvelési és bérszámfejtési szakmai kiválóságon túl, azokat az értékeket emelném ki, melyekben a BPiON csapata hisz és viszi előre őket a mindennapokban. Ilyen például az ügyfél igényekre való fókuszáltság, a kooperáció és az ügyfelek felé irányuló igazi partneri hozzáállás. Mindez az, amiért a BPiON kimagaslik és amiért Te is ehhez a csapathoz akarsz tartozni.” – mondta Marta Rozanska, a BPiON Poland Szolgáltatási igazgatója.

Izgatottan várjuk a Martaval való közös munkát, és hogy együtt fűzzük tovább a BPiON sztorit. Köszöntünk a csapatban, Marta!