Szövetségek

Kezdőlap / Szövetségek

GGI – Kapu a globális jelenléthez.

Tagjai vagyunk a Geneva Group Internationalnek (GGI), amely a világ legnagyobb független ügyvédi és könyvelő irodákat, könyvvizsgálókat, adó- és menedzsment tanácsadókat tömörítő szövetsége. A szervezet tagjaként több mint 26.000 szakértő ismeretét és piaci tudását tudjuk hasznosítani helyi szabályozások, compliance és piacra lépési stratégiákat illetően. A GGI jelenleg 540 tagot számlál,  740 irodával, 120 országban szerte a világon.

További információért látogasson el a GGI honlapjára: www.ggi.com!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Okos technológiai megoldásokkal támogatott bérszámfejtési folyamataink teljes mértékben biztosítják a GDPR által megkövetelt adatbiztonságot. Mi készen állunk. És Ön?

BPiON_GDPRready_badge