Nearshoring & SSC támogatás

Kezdőlap / Nearshoring & SSC támogatás

BPO és SSC szolgáltatásaink ötvözik a jól bevált, innovatív, egyedi technológiákat és az elkötelezett, tapasztalt szakértőket a környező vagy távolabbi országokban, valamint a házon belüli erőforrások kiegészítésére.

Szolgáltatási központja a fejlesztések élvonalában volt, de egyre magasabb elvárásokkal kell szembenéznie?

Forduljon a BPiON-hoz! BPO- és SSC-megoldásunk a tapasztalatunkból eredően ötvözi a leghatékonyabban kialakított folyamatokat, az innovatív technológiát és az elkötelezett, ügyféligényekre szabott szolgáltatásnyújtást legyen szó a vállalata bármely európai entitásának teljes kialakításáról, vagy akár egy adott lokációhoz köthető részfeladat támogatásáról.

Eszközeink, kiemelkedő támogatással és szakértelemmel kiegészítve lehetővé teszik, hogy tovább formálja szervezetét, és hamarabb élvezze az átalakítás előnyeit.

Íme, néhány példa az általunk kínált,
egyedi ügyféligényekre
szabott megoldásokra:

  • Operatív, pénzügyi és adminisztrációs folyamatok és részfeladatok támogatása nearshoring és offshoring megoldásban egyaránt
  • SSC működtetésében, átalakításában történő asszisztencia
  • Meglévő SSC operáció átvétele felvásárlási konstrukció keretében
  • SSC megtervezése, felépítése és működtetése (külső megbízottként vagy a költségek és kockázatok egyidejű viselésével tulajdonosként, vételi opció biztosításával)
  • SSC tanácsadás
  • back-up és ideiglenes megoldások (kihelyezett, helyszíni támogató funkció) a folyamatok újratervezése, új folyamatok bevezetése, új helyszínekre áthelyezett folyamatok, vagy akár egy teljes leállás esetén

Válassza a BPiON outsourcing szolgáltatásait, hogy kevesebb ráfordítással, gyorsabban, többet érhessen el!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Tagjai vagyunk a világ legnagyobb független jogi, könyvelő, könyvvizsgáló és tanácsadó irodákat tömörítő szövetségének.
Tudjon meg többet!

Okos technológiai megoldásokkal támogatott bérszámfejtési folyamataink teljes mértékben biztosítják a GDPR által megkövetelt adatbiztonságot. Mi készen állunk. És Ön?

BPiON_GDPRready_badge

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1139 Budapest
HUNGARY

Keressen minket!

hello@bpion.com
+48 501 412 927

Przeskok 2
00-032 Warsaw
POLAND

We are on. Are you in?