Kik vagyunk?

Kezdőlap / Kik vagyunk?

BPiON – Mit jelent?
Business Process InnovatiON.

Business Process InnovatiON: Üzleti folyamatok, újragondolva. Célunk, hogy újszerű, technológia-alapú megközelítést vigyünk az üzleti folyamatok adminisztrációjába.

Tudásunk a hatékony folyamatokra, technológiai fejlesztésekre és az összeszokott kompetencia-alapú csapatmunkára épül és kifejezetten Európa szerte regionális ügyféligényekhez igazodik. Fáradhatatlan munkánknak és elkötelezettségünknek köszönhetően az utóbbi években számos iparág számára sikerült valódi értéket teremtenünk, felhasználva széles körű tudásukat és tapasztalatukat az üzleti folyamatok újratervezése, könyvelés outsourcing és bérszámfejtés outsourcing területén.

Mivel foglalkozunk?

Az üzleti folyamatok újraszervezése, könyvelés, bérszámfejtés és HR-adminisztrációs outsourcing szolgáltatások új generációját hozzuk el Önnek Európa-szerte, több mint 100 éves szakmai tapasztalattal és modern technológiai megoldásokkal a hátunk mögött.

Elégedett ügyfeleink között minden típusú és méretű vállalat megtalálható, akik intelligens és személyre szabott kiszervezési megoldásokat kerestek Magyarországon, Lengyelországban vagy partnerhálózatunkon keresztül bárhol Európában.

Megalkottuk azokat a módszereket és eszközöket, amelyek lehetővé teszik az üzleti folyamatok leggyorsabb és legmegbízhatóbb módon, pontosan, átfogóan, rugalmasan és kibővíthető rendszerben történő kiszervezését, hogy Ön minél többet hozhasson ki vállalatából.

Ha könnyen adaptálható, felhasználóbarát és a mindenkori üzleti igényekhez igazítható megoldásra van szüksége, válassza a BPiON-t! 

A BPiON vezetőségi csapata

Motivációnk és sikerünk záloga az összetartó menedzsment csapatunk. A már bizonyítottan sikeres és versenyképes erősségeink elsősorban a széleskörű iparági tapasztalatunkból erednek, melyek megalapozzák a sokszínű, széles látókörünket és könnyen implementálható ötleteinket az üzleti folyamatok újratervezése terén.

Az X és Y generáció ötvözeteként, kettősséget hordozunk magunkban: fontos számunkra a kitartás, az élethosszig tartó tanulási vágy, a tenni akarás, valamint a barátságos és nyitott kapcsolatteremtés partnereinkkel. Mindemellett értjük, sőt kedveljük a digitális kor adta technológiákat, és integráljuk őket mind a magánéletünkbe, mind a szakmai környezetünkbe.

Ismerje meg a Business Process InnovatiON vezetőségi csapatát!

BPiON irodák – Budapest, Varsó​

BPiON partnerhálózat

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Tagjai vagyunk a világ legnagyobb független jogi, könyvelő, könyvvizsgáló és tanácsadó irodákat tömörítő szövetségének.
Tudjon meg többet!

Okos technológiai megoldásokkal támogatott bérszámfejtési folyamataink teljes mértékben biztosítják a GDPR által megkövetelt adatbiztonságot. Mi készen állunk. És Ön?

BPiON_GDPRready_badge

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1139 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 501 412 927

Przeskok 2
00-032 Warsaw
POLAND

 

We are on. Are you in?