KIHELYEZETT ERŐFORRÁSOK

Kezdőlap / KIHELYEZETT ERŐFORRÁSOK

A teljes könyvelés vagy bérszámfejtés kiszervezés / outsourcing összetett és pontos tervezést, kivitelezést és ellenőrzést igényel. Tudjuk, hogy számos olyan helyzet létezhet, mely során elegendő lehet a szolgáltatásainknak csak egy részét integrálni a meglévő folyamatok hatékonyabb üzemeltetéséhez.

Közép-Kelet Európában a munkaerőforrások egyre szűkösebbek, miközben a kereslet folyamatosan növekszik a költséghatékony struktúrákra, valamint a hatékonyan kialakított, határokon átívelő megoldásokra a tehetségek és a folyamatok menedzselését illetően.

Erőforrásaink megosztásával és kihelyezésével garantáljuk a folyamatos lendületet és a rugalmas munkaerő felhasználást vállalkozása csúcs időszakaiban is.

A “Shared Resources” csapat tagjai teljeskörű BPiON tréninget kapnak, így a kívánt megoldásokat könnyedén lehet implementálni és hasznosítani bármikor, amikor az Ön saját pénzügyi csapatában szűkösek az erőforrások.

Könyvelés, bérszámfejtés/HR vagy folyamat átalakítás? A BPiON csapatában különböző képességgel és szenioritással rendelkező tehetségek sora található. Bármilyen üzleti kihívással találja szemben magát, nekünk megvannak az erőforrásaink és feltételeink, hogy megoldjuk azokat!

Számos megoldási javaslatunk van vállalata támogatására, ha épp szűkösek az erőforrásai.

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Tagjai vagyunk a világ legnagyobb független jogi, könyvelő, könyvvizsgáló és tanácsadó irodákat tömörítő szövetségének.
Tudjon meg többet!

Okos technológiai megoldásokkal támogatott bérszámfejtési folyamataink teljes mértékben biztosítják a GDPR által megkövetelt adatbiztonságot. Mi készen állunk. És Ön?

BPiON_GDPRready_badge

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1139 Budapest
HUNGARY

Keressen minket!

hello@bpion.com
+48 501 412 927

Przeskok 2
00-032 Warsaw
POLAND

We are on. Are you in?