Kovács Tamás, MD tapasztalatai után, sorozatunk második részében Kakuk Béla, a BPiON CEO-ja mesélt a vírushelyzet legnagyobb tanulságairól.

A legnagyobb tanulság és tapasztalás számomra a visszaigazolás volt, amit a vírushelyzet kihívásaira nyújtott válaszaink adtak meg számomra.

Ismét beigazolódott, hogy azok a cégek tudnak hatékonyan működni, akik képesek sok döntést hozni és gyorsan reagálni rövid idő alatt. Már a vírus külföldi terjedésének híre hatására megalkottuk mi is az operatív törzsünket, mely minden reggel ülésezett a témában és mérlegelte az aktuális körülményeket. A helyzet sokszor napról-napra változott, és hirtelen kellett döntéseket hozni, még akkor is, ha néha csak a kisebbik rosszat választhattuk.

Büszke vagyok a menedzsment tagjaira, akik igazán körültekintően, időben reagálva készítették fel cégünket a teljes home-office-ból való működésre, valamint a csapatunkra, akik fantasztikus rugalmassággal, nyitottsággal és professzionalizmussal álltak a feladat elé és sikerrel vették az akadályokat. Ez a szervezeti kultúra az, ami magában hordozza a BPiON értékeit, melyek lehetővé tették és teszik a folyamatos fejlődést, a 2 év alatt megugrott nulláról 50 főre történő növekedést és 120 ügyfél teljeskörű kiszolgálását a napi pénzügyi, számviteli és bérszámfejtési feladatok területén.

Olvassa el Kakuk Béla szakmai bejegyzéseit!