EURÓPAI JELENLÉT

Kezdőlap / EURÓPAI JELENLÉT

A pénzügyi világban már egy adott országban bevezetett szabályozásoknak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is? Az “egyablakos” regionális ügyfél menedzsment rendszerünkön keresztül  sztenderdizált folyamatok kiépítésével támogatjuk vállalatát egész Európában, egy igazán hatékony hibrid modell keretében kombinálva a saját irodáink és partnerhálózatunk tudását.

BPiON irodák – Budapest, Varsó, Bukarest

BPiON partnerhálózat

Ügyfeleinket számos országban támogatjuk Közép- és Kelet Európában, saját irodáinkon (Magyarország, Lengyelország, Románia), valamint széles, európai partnerhálózatunkon keresztül.

Szakmai hálózatunkon keresztül ötvözzük a helyi és nemzetközi ismereteinket a számvitel / könyvelés, bérszámfejtés, HR-adminisztráció, törvényi szabályozások, outsourcing /kiszervezés, valamint a digitális technológiai folyamatok területén.

Partnereink kiválasztása során nagy gondot fordítunk rá, hogy a területén legkiválóbb szolgáltatóval működjünk együtt, mely az általunk felállított magas minőségi elvárásoknak is eleget tesz.

Ügyfeleink számára biztosítunk egy dedikált kapcsolattartót, mely maximálisan eleget tesz elvárásaiknak annak érdekében, hogy a projekt menedzsment gördülékenyen működjön, és amellyel a hatékonyság és eredményesség a határokon átívelve, minden érintett országban ugyanolyan magas szinten maradjon.

Számunkra fontos, hogy a tudás- és információcsere folyamatos legyen, illetve naprakészek legyünk minden olyan nemzetközi kérdésben, melyek hatással vannak iparágunkra. Nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy ügyfeleinket informáljuk az iparáguk számára fontos történésekről.

A mai, technológia által vezérelt környezetben számos felhő alapú platformot alkamazunk, melyekkel egységes szolgáltatási szintet és a folyamatok, valamint adatok határokon átívelő átláthatóságát tudjuk biztosítani.

Törekszünk arra, hogy minden, az új területtel és megoldásokkal kapcsolatos bizonytalanságot megszűntessünk, hogy Ön az üzlete fő tevékenységére koncentrálhasson, így nem kell aggódnia az előre nem látható meglepetések miatt csak azért, amiért mert olyan nagyot álmodni, hogy ambícióit a jelenlegi határain túl bővíti.

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Okos technológiai megoldásokkal támogatott bérszámfejtési folyamataink teljes mértékben biztosítják a GDPR által megkövetelt adatbiztonságot. Mi készen állunk. És Ön?

BPiON_GDPRready_badge

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

17 C.A Rosetti, 3rd floor,
2nd District, Bucharest,
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?