Digitális folyamatfejlesztés

Kezdőlap / Digitális folyamatfejlesztés

A folyamat- és technológiaalapú szervezetek tervezése, felépítése és kialakítása az elvárt előnyök elérése érdekében, rögzített költségek mellett, óriási kihívás. Mi értjük ezeket a kihívásokat, és könnyen feltérképezzük, hogy hogyan lehet hatékonyan kezelni őket digitális folyamatfejlesztés szolgáltatásainkkal. Ön nyugodtan fókuszáljon a vállalat fő tevékenységére, és vonja be a  BPiON-t, hogy a könyvelés és bérszámfejtés területén ezekből a változásokból mielőbb értéket állíthasson elő!

Néhány a kapcsolódó szolgáltatásinak közül:

  • Digitális és üzleti folyamatok menedzselése
  • Vezetői stratégiák megvalósításának támogatása

BPO (Üzleti folyamatok kiszervezése) és SSC (szolgáltató központ) támogatás, tanácsadás

Ön éppen keresi a választ, hogy Európa melyik országa lenne a legmegfelelőbb lokáció szolgáltató központjuk (SSC) számára? Közben még nincs is megfelelő kapacitása a folyamatok áttelepítéséhez, illetve automatizálási és teljesítmény problémákkal küzd? Vagy a stratégiával és a következő lépésekkel van elfoglalva?

Talán még nem is gondolkodott a fentiek egyikén sem, de most hogy ezt olvassa, kíváncsi, hogy miről is szól ez és miért csinálja mindenki?

Azonban aggódik a feszültség miatt, amit egy ilyen változás hozhat szervezetébe?

A BPION titkos fegyvere a változás-menedzsment.

Függetlenül attól, hogy a BPO vagy SSC életszakasz melyik stádiumában van, Önnek szüksége van egy megbízható partnerre, aki meghozza a megfelelő döntéseket és hozza az elvárt eredményeket.

Nincs ötlete, hogyan kezdjen hozzá? Első lépésként hívja a BPiON-t és engedje, hogy elhozzuk A VÁLTOZÁST, amit a szervezetében látni kíván.

Hisszük, hogy a speciálisan BPO-ra és SSC-re kidolgozott megoldásaink ötvözik a legjobb tapasztalatok alapján kidolgozott folyamatokat, az innovatív technológiát és a személyreszabott tanácsadást. Ezek a BPiON digitális folyamatfejlesztés eszközei. Eszközrendszereink, bizonyítottan hatásos módszereink és szakértelmünk segítségével a változások gyorsabban implementálhatóak, hasznosíthatóak és kifizetődők.

Mire gondolunk?

  • Megvalósíthatósági tanulmány ( pl.: helymeghatározás, lokáció elemzés, benchmarking, a stratégia és az üzleti tanulmány elkészítése)
  • Az új model megtervezése és felépítése (pl.: irányítási struktúrák, a szolgáltatási színvonal megtervezése, szolgáltatás menedzsment keretrendszerének kialakítása, szervezeti felépítés megtervezése, munkaköri szerepek, munkaköri leírások, ellenőrzési keretrendszer, folyamatok feltérképezése, IT támogatás megtervezése, iroda kialakítása, hardware, biztonsági és hivatalos elvárások, jogi elvárások, végrehajtási terv, IT átalakítási terv, változás menedzsment, kommunikációs terv, kockázatkezelési terv)
  • Az új, jövőbeni model implementálása (pl.: folyamatok, emberek és technológia átszervezése, program, a változások kommunikálása, minőségbiztosítás)
  • Optimalizálás (pl.: az aktuális helyzet felmérése és a szervezet egyszerűsítése, folyamatok és technológia feltérképezése, lean menedzsment és egy folyamatos fejlesztési keresztrendszer bevezetése, RPA, BPM, egyéb automatizmusok implementálás)

Vegye igénybe a BPiON BPO és SSC tanácsadási szolgáltatásait, hogy fájdalommentes legyen a szervezetátalakítás!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Okos technológiai megoldásokkal támogatott bérszámfejtési folyamataink teljes mértékben biztosítják a GDPR által megkövetelt adatbiztonságot. Mi készen állunk. És Ön?

BPiON_GDPRready_badge

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

17 C.A Rosetti, 3rd floor,
2nd District, Bucharest,
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?