Csapattagok

Csapattagok

Kezdőlap / Csapattagok

Kovács Tamás

MD Hungary, Partner

A KPMG-nél kezdtem auditorként, majd váltottam a marketing felé és csatlakoztam az Interpublic Group-hoz, mely több reklám ügynökséget fog össze, hajtómotorja pedig a McCANN. A következő 14 évben folyamatosan haladtam előre, voltam kontroller, aztán regionális kontroller, CFO, CEO, dolgoztam külföldön is, végül Budapesten telepedtem le. Szakmai minősítésemet tekintve ACCA végzett közgazdász vagyok, hátam mögött több mint egy évtizedes tapasztalattal pénzügy és operatív menedzsment területen.

Személyiségemet illetően a reklám nagy hatással volt rám, adott egyfajta kreativitást, jártasságot szereztem a technológia területén, megtapasztaltam, hogy milyen egy igazán sokszínű globális vállalat életritmusa és az igazi csapatmunka. Nyitottá, rugalmassá és diplomatikussá tett.

Alapvetően kíváncsi természet vagyok, hajt a tanulás és más emberek megismerése iránti vágy, közben pedig hiszem, hogy a tanulás és a fejlődés útján a változás mindig egy pozitív tényező, ami végig kell, hogy kísérjen. Emellett 2 gyermek apukájaként, attitűdömből fakadóan néha a harmadik szerepét is felveszem, melynek könnyen óriás játék és egy igazán rendetlen szoba lesz az eredménye.

„If everything seems under control, you’re just not going fast enough.” – Mario Andretti  

Kakuk Béla

CEO, Partner

Egy regionális cég CEO-jaként, az időmet a varsói és budapesti irodánk között ingázva töltöm. ACCA minősített szakember vagyok, regisztrált adótanácsadó, a Hult International Business School-on végeztem nemzetközi tanulmányaimat, mely a Financial Times és az Economist rangsorolása szerint a legjobb MBA képzések között szerepel.

Rajongója vagyok az új generációnak, tiszteletbeli egyetemi professzor címet viselem a Budapesti Gazdasági Főiskolán.

Több mint egy évtizedig versenyszerűen atletizáltam, valószínűleg ennek is köszönhető a végtelen maximalizmusom. A futás viszont mára csak hobbiként maradt meg az életemben.

“Taking it easy won’t take you anywhere.”

Rafał Nadolny

MD Poland, Partner

Széleskörű tapasztalatom van könyvelési, HR és bérszámfejtési folyamatok optimalizációjában, legfőképp multinacionális ügyfelek területén. Munkám során az oustourcing területén hasznos fejlesztési megoldásokra és azok ügyfélelvárásokkal való összehangolására, adaptálására fókuszálok. A krakkói Jagiellonian egyetemen végeztem jogászként, majd a gazdasági egyetemen folytattam tanulmányaimat.  Számos outsourcing projektet implementáltam már az SSC/BPO szektorból, globális tanácsadó cégek és a Fortune 500 tagjai számára.

Hiszem, hogy a siker alapvető kulcsa a csapat, örömmel tölt el, ha azt látom, hogy segítettem a csapatomnak önmaguk fejlesztésében.

A partnerség és a bizalom a 2 alapvető pillére az üzleti kapcsolatoknak. A folyamatos fejlődés és a nyitott kommunikáció rendkívül fontosak számomra.

Két lányom gondoskodik róla, hogy meg tudjam tartani a “work-life” egyensúlyt. Szeretem aktívan eltölteni az időmet a családommal. Nem tudom elképzelni az életemet zene, jó kávé, könyvek, utazás és vitorlák nélkül.

„If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Daniela Zsigmond

MD Romania

Több mint 20 éve dolgozom a bérszámfejtés területén, mindmáig szenvedélyesen és lelkesen nézek a szakma adta új kihívások elé, kihasználom a technológiai fejlődés és a folyamatos elvárások adta lehetőségeket.

Meggyőződésem, hogy a siker kulcsa az erős csapatok felépítése és a megfelelően optimalizált megoldások biztosítása Ügyfeleink számára.

A magánéletben pedig nagyon élvezem, amikor a családommal és a barátaimmal új élmények részese lehetek és új helyeket fedezhetek fel.

“The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.” – Phil Jackson

Gudman Judit

Client Service Director, Partner

A könyvelés és bérszámfejtés outsourcing területén töltött 14 évem alatt igazán jól kiismertem és azt gondolom értem az ügyfelek igényét, problémáit. Tapasztalatomat illetően a komplex rendszerfejlesztésekkel megtámogatott szolgáltatásokat, implementációkat és bérszámfejtési folyamatátalakításokat emelném ki első sorban.

Célom mindig az igazán koherens értékekkel rendelkező csapatok építése.  A személyiség, a kompetenciák és az alapértékek a legfontosabb tényezők egy új kolléga kiválasztása során. Hiszem, hogy a folyamatos fejlődés érdekében mindig meg kell kérdőjeleznünk a megszokottat a gondolkodásmódunk és a cselekedeteink terén is.

Van egy kisfiam, akitől a legtöbbet tanulok saját magamról, és aki a legnagyobb támogatóm a félmaraton versenyeken.

„A clear purpose will unite you as you move forward, values will guide your behavior, and goals will focus your energy.”

Kenneth H. Blanchard

Kovács László

Payroll Manager, Partner

14 éves tapasztalatom van a bérszámfejtés, és több mint 10 év menedzsment területen. A közgazdász diplomámon felül adótanácsadó is vagyok. Imádom, ha a technológia igazán hatékonyan támogatja a folyamatokat, ennélfogva a szakterületem és egyben a hitvallásom is a technológia alapú bérszámfejtési folyamatok kialakítása és menedzselése.

Hiszem, hogy a csapatszellem és az egyéni értékek megfelelő kombinálásával sokkal könnyebben érhetjük el céljainkat.

Imádok utazni és új utakat felfedezni biciklin tekerve, feleségemmel az oldalamon.

„Just focus on the task and the rest will follow.”

Benkő Krisztina

HR Manager, Partner

Egy HR beállítottságú személyiség vagyok, aki nem retten meg egy mérleg értelmezésétől sem. Erős üzleti múlttal is rendelkezem, sok évig álltam egy könyvelési csapat élén. Megszállott olvasó és tanuló vagyok, ezért talán a legjobb kifejezés rám a “work in progress”. Reményeim szerint hamarosan befejezem az MBA tanulmányaimat is.

Hiszem, hogy az én utam mások bátorítása. Ha részese lehetek mások inspirálásának, előbbre jutásának a karrierük során, én boldog vagyok. Remélem még sok példa lesz erre.

Dolgozó anyuka vagyok, aki sokszor egy zsonglőrnek érzi magát.

„The most important measure of how good a game I played was how much better I’d made my teammates play.”

(Bill Russel, NBA player)