Bizalmi és Corporate Secretarial szolgáltatások

Kezdőlap / Bizalmi és Corporate Secretarial szolgáltatások

A világ egyre elérhetőbb lesz, mivel a digitalizáció csökkenti a vállalatok földrajzi határait. Ez további kihívásokat jelent, ha nemzetközi terjeszkedésről és új lehetőségek kihasználásáról van szó. Hogyan lehet kezelni a vállalatirányítást olyan régiókban, ahol nem rendelekezik helyi erőforrással vagy lokális szakértelemmel? A vállalatirányítás a szakterületünk. Vállalati titkársági (corporate secretarial) szolgáltatásainkkal megfelelő jogszabályi biztonság mellett bővítheti vállalatát bárhol a világban.

Egy cég növekedésével együtt nyilván felmerül a nemzetközi terjeszkedés gondolata, de ha figyelembe vesszük az összes olyan kérdést, amely egy külföldi vállalkozás megkezdésével jár, mindez elég ijesztőnek tűnhet. De hogyan lehetne kiaknázni a nemzetközi terjeszkedésben rejlő lehetőségeket és enyhíteni a helyi jogi követelményeknek való megfelelés terhét, mindezt megfizethető áron?

A BPiON-nal a
növekedésnek
nincsenek határai.

Ismeretlen területre készül terjeszkedni, és visszatartja a szakértelem hiánya? A BPiON segítségével megkönnyebbülhet, otthon érezheti magát külföldön, és sokkal zökkenőmentesebbé teheti a növekedést.

Szolgáltatásainkkal
enyhítjük a gondjait és
nyugalmat kínálunk az utazáshoz:

  • Cégalapítási és cégregisztráció
  • Székhely- és menedzsment szolgáltatások
  • Vállalati titkársági szolgáltatások (Corporate Secretarial)
  • Üzleti információk (KYC, pénzmosás elkerülése elleni jelentések, átvilágítás)

Használja a BPiON “CoSec” szolgáltatásait, hogy teret adjon vállalata bővülésének! Segítünk megfelelni az új európai piacra lépésekhez kapcsolódó komplex jogszabályi megfelelési kihívásoknak.

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Tagjai vagyunk a világ legnagyobb független jogi, könyvelő, könyvvizsgáló és tanácsadó irodákat tömörítő szövetségének.
Tudjon meg többet!

Okos technológiai megoldásokkal támogatott bérszámfejtési folyamataink teljes mértékben biztosítják a GDPR által megkövetelt adatbiztonságot. Mi készen állunk. És Ön?

BPiON_GDPRready_badge

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1139 Budapest
HUNGARY

Contact us

hello@bpion.com
+48 501 412 927

Przeskok 2
00-032 Warsaw
POLAND

We are on. Are you in?