Bizalmi és Corporate Secretarial szolgáltatások

Kezdőlap / Bizalmi és Corporate Secretarial szolgáltatások

A világ egyre elérhetőbb lesz, mivel a digitalizáció csökkenti a vállalatok földrajzi határait. Ez további kihívásokat jelent, ha nemzetközi terjeszkedésről és új lehetőségek kihasználásáról van szó. Hogyan lehet kezelni a vállalatirányítást olyan régiókban, ahol nem rendelekezik helyi erőforrással vagy lokális szakértelemmel? A vállalatirányítás a szakterületünk. Vállalati titkársági (corporate secretarial) szolgáltatásainkkal megfelelő jogszabályi biztonság mellett bővítheti vállalatát bárhol a világban.

Egy cég növekedésével együtt nyilván felmerül a nemzetközi terjeszkedés gondolata, de ha figyelembe vesszük az összes olyan kérdést, amely egy külföldi vállalkozás megkezdésével jár, mindez elég ijesztőnek tűnhet. De hogyan lehetne kiaknázni a nemzetközi terjeszkedésben rejlő lehetőségeket és enyhíteni a helyi jogi követelményeknek való megfelelés terhét, mindezt megfizethető áron?

A BPiON-nal a
növekedésnek
nincsenek határai.

Ismeretlen területre készül terjeszkedni, és visszatartja a szakértelem hiánya? A BPiON segítségével megkönnyebbülhet, otthon érezheti magát külföldön, és sokkal zökkenőmentesebbé teheti a növekedést.

Szolgáltatásainkkal
enyhítjük a gondjait és
nyugalmat kínálunk az utazáshoz:

  • Cégalapítási és cégregisztráció
  • Székhely- és menedzsment szolgáltatások
  • Vállalati titkársági szolgáltatások (Corporate Secretarial)
  • Üzleti információk (KYC, pénzmosás elkerülése elleni jelentések, átvilágítás)

Használja a BPiON “CoSec” szolgáltatásait, hogy teret adjon vállalata bővülésének! Segítünk megfelelni az új európai piacra lépésekhez kapcsolódó komplex jogszabályi megfelelési kihívásoknak.

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET!

EURÓPAI JELENLÉT?

A pénzügyi világban már egy adott ország szabályozásainak való megfelelés is kihívást jelenthet, miért küzdene még nyelvi és kulturális komplexitással is?     

DOING BUSINESS ON A REGIONAL SCALE?

Meeting local compliance in the financial world is more than a challenge in one country, why to fight with language and cultural complexity as well?    

CLICK ON OUR SERVICES TO FIND OUT MORE

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A BPiON naprakészen tartja Önt. Értesüljön minden könyvelést, bérszámfejtést, adóváltozást vagy európai otsourcing trendet illetően!

KÉREM A HÍRLEVELET

Kérjen ajánlatot!

Szüksége van egy megbízható outsourcing partnerre, akire rábízhatja üzleti folyamatait? Keressen minket és beszélgessünk! 24 órán belül jelentkezünk Önnél.

AJÁNLATOT KÉREK

Okos technológiai megoldásokkal támogatott bérszámfejtési folyamataink teljes mértékben biztosítják a GDPR által megkövetelt adatbiztonságot. Mi készen állunk. És Ön?

BPiON_GDPRready_badge

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

17 C.A Rosetti, 3rd floor,
2nd District, Bucharest,
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?