Bérszámfejtés = Munkavállalói élmény // BPiON webinar

Kezdőlap / Bérszámfejtés = Munkavállalói élmény // BPiON webinar

Miről lesz szó a webinaron? – Munkavállalói élmény = Bérszámfejtés

A nap kérdése: Mi is pontosan a bérszámfejtés feladata? Kit tegyen boldoggá, a döntéshozót vagy a munkavállalót? És mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?

Technológia vs Folyamatok és odafigyelés – Biztos, hogy csak óriási anyagi befektetések árán érhető el az „élmény”?

Ha mégis behozzuk a fejlett technológiát, milyen opciók léteznek? Aktuális piaci trendek és tendenciák.

Na és végül, de nem utolsó sorban: ki lehet mindezekben a segítségünkre? Érdemes egy külsős projekt menedzsert bevonni a folyamatok átszervezésébe vagy esetleg bérszámfejtés outsourcing szolgáltatót hívjunk segítségül? Egyáltalán kiszervezhető-e a bérszámfejtés, HR adminisztráció és munkaügy teljes egészében vagy érdemes bizonyos területeket inkább házon belül kezelni?

Csatlakozz hozzánk, fejtsük meg együtt! 

Márton Katalin
Head of HR&CSR, Praktiker

Márton Katalin a Praktiker magyarországi HR vezetője, elkötelezett CSR nagykövete. Sikerének kulcsa a szívvel-lélekkel teli elhivatottsága és a HR mérőszámokon nyugvó tudatos szakmai stratégiája. A Posta Biztosító felépítése és a Saint-Gobain HR folyamatainak átstrukturálása után, 2018-tól újra a Praktiker színeiben dolgozik a munkáltatói márkaépítés, megtartás, toborzás, valamint a munkaerőpiac egyéb kihívásainak menedzselése érdekében.

Tarnai Tamas HR Manager

Tarnai Tamás
Head of HR, WOCO

Tarnai Tamás lassan 3 éve a WOCO Ipartechnika HR vezetője. Komoly multikulturális környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik a termelés fókuszú gyártó iparág humán erőforrás menedzsment területein. HR vezetőként számos sikeres integrációt és HR folyamat átalakítást / újraépítést vezényelt le az évek során olyan cégeknél, mint a MOL, a Suzuki és az Apollo Tyres.  Fontosnak tartja a munka és magánélet egyensúlyának megteremtését mind a saját, mind a munkavállalók életében.

Nagy Balázs BPION

Nagy Balázs
BPO Strategic Advisor, BPiON Services

Az az elmúlt 10 évben a bérszámfejtési és HR szolgáltatások, valamint kapcsolódó szoftverek különböző területein tevékenykedett regionális európai üzletfejlesztési vezetőként. A UCMS Group, TMF Group, Oracle CEE régiós sales vezetői pozíciói és kis HR Tech Start-up kitekintés (Talentuno) után, a BPiON BPO (Business Process Outsourcing) szakértőjeként visszatért a digitális bérszámfejtési folyamat átalakítások, bérszámfejtés outsourcing szolgáltatások területére.

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1139 Budapest
HUNGARY

     

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

We are on. Are you in?