A számokon túl: A modern CFO // BPiON webinar

Kezdőlap / A számokon túl: A modern CFO // BPiON webinar

A számokon túl: A modern CFO – Miről lesz szó a webináron? 

CFO evolúció: Hogyan változott a CFO-k szerepe az elmúlt években? Miként alakult át a tradicionális pénzügyi vezető szerepköre operatív menedzserré?

Tegyük tisztába! CFO vs erős főkönyvelő. Melyik pozíció mit jelent és vajon miért mosódik gyakran össze? És akkor még nem is beszéltünk a nemzetközi és multi vonatkozásokról…

„Story telling & Business indicators” –Vízió a számok nyelvére fordítva.
Milyen stratégiai feladatai és döntési jogköre van a mai modern CFO-nak?

Hogyan néz ki mindez egy startup esetében és egy már komoly múlttal rendelkező vállalatnál? Mi meghívtuk mindkét oldal képviselőjét.

Csatlakozz hozzánk, fejtsük meg együtt! 

Ócsai Anita
CFO CEE, QualySoft

Nehezen találnánk olyan embert, aki Anitánál nagyobb spektrumú networkkel rendelkezik a pénzügyi vezetők körében, és szélesebb tapasztalata van a vállalatonként változó CFO feladatköröket illetően, hiszen 15 éven keresztül támogatta ügyfeleit számviteli szolgáltatói oldalon üzletági vezetőként. Mindemellett jóideje operatív vezetőként funkcionál, jelenleg pedig a Qualysoft CEE régióért felelős CFO-jaként osztja meg velünk meglátásait.

Vállas Dániel
Director of Finance, Shapr3D

Dániel sok aspektusból vizsgálhatta már a
CFO-k világát, beleértve a szolgáltatói, nagyvállalatai, globális és startup közeget is. Adótanácsadóként kezdte BIG4-oknál, EMEA régiós Tax Managerként dolgozott
óriás média vállalatnál, majd elindult az innovatív cégek irányába, és megérkezett Shapr3D-hez. Itt Finance direktorként irányítja a mindennapokat, így most egy friss és sikeres startup szemszögéből mesél nekünk. 

Nagy Balázs
BPO Strategic Advisor, BPiON Services

A BPiON webinarok házigazdája. Az elmúlt 10 évben a BPO szolgáltatások, valamint kapcsolódó szoftverek különböző területein tevékenykedett regionális európai üzletfejlesztési vezetőként. A UCMS Group, TMF Group, Oracle CEE régiós sales vezetői pozíciói és kis HR Tech Start-up kitekintés után, a BPiON BPO szakértőjeként visszatért a digitális folyamatfejlesztések, könyvelés és bérszámfejtés outsourcing szolgáltatások területére.

Keressen minket!

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

Váci út 99.
1139 Budapest
HUNGARY

We are on. Are you in?