Tekintve, hogy a korona vírus (COVID-19) rohamosan terjed a világban, szeretnénk hangsúlyozni az üzletfolytonosság érdekében tett lépéseinket, melyek célja, hogy továbbra is biztonsággal kezeljük ügyfeleink kiszervezett számviteli és bérszámfejtési folyamatait a BPiON Group budapesti és varsói irodájában egyaránt.

A BPION vezetősége folyamatosan egyeztet és azonnal reagál a krízis adta helyzetekre, ezekhez mérten kiigazítjuk működésünket a folytonosság fenntartása, valamint az érintettek biztonságának és egészségének érdekében.

Elsődleges prioritásunk a kollégáink és ügyfeleink egészsége. Számos fertőzésveszélyt csökkentő intézkedést vezettünk be.

Március 16.-án életbe léptettük az otthoni munkavégzésről szóló szabályzatunkat. Egy igen széleskörű online együttműködési eszköztár áll kollégáink rendelkezésére, hogy kommunikálni tudjanak egymással, valamint ügyfeleinkkel, partnereinkkel.

A BPiON rendelkezik a megfelelő üzletfolytonossági és válsághelyzet helyreállítási tervvel. Ezzel kapcsolatban további információkért kérjük, hogy olvassa el blogunkat!

Felülvizsgáltuk a jelenlegi ügyfél folyamatainkat és elértük a szinte 100%-osan digitalis formában megvalósuló input adatkezelést. Különböző digitalis megoldásaink vannak a dokumentumok összegyűjtésére, kezelésére és folyamatokra vonatkozóan, melyeket nagy örömmel hasznosítunk az ügyfeleink folyamatait és dokumentálásait illetően.

Fáradhatatlanul dolgozunk azon tovább, hogy mindenkit biztonságban tudjunk, megtartva közben ügyfeleink kiszolgálásának folytonosságát.

Vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel,
Kakuk Béla
CEO